AVENZOR ERDŐVÉDELMI KFT. – HATÉKONY KÉMIAI VÉDELEM A VADKÁROK ELLEN

A mezőgazdaságban okozott vadkárok a vad táplálkozása, taposása, túrása vagy törése következtében a szántóföldön, a gyümölcsösben és a szőlőben a mezőgazdasági kultúra terméskiesését előidéző károsítások.

Hazánkban a vadkár az egész év folyamán jelen van. A búza betakarítása után a szarvas máris a napraforgót veszi célba, ezután pedig a kukorica is veszélybe kerül. Vaddisznó kárt folyamatosan realizálhatunk, ősszel pedig kezdődik a szarvasbőgés időszaka. A nyúl és az őz főleg télen rágja meg a fiatal fák törzsét, és a taposási kár is jelentős terméskiesést okozhat. A mezei nyúl és a fácán szinte a legtöbb helyen; a szőlőben, a gyümölcsösökben, de a szántóföldeken, az erdősítésben, valamint a csemetekertekben okoz tetemes károkat.

A mechanikai és az elektromos védelem mellett az egyik leghatékonyabb védekezési mód a vadkárok ellen a KÉMIAI védelem. Cégünk az osztrák-magyar tulajdonú Avenzor Erdővédelmi Kft. 1990 óta van jelen és a kémiai vadriasztás terén jelenleg is piacvezető szerepet tölt be Magyarországon. Termékeink minőségét és hatékonyságát az ausztriai székhelyű Avenarius Agro vegyipari termékeket gyártó cég szavatolja.

Avenzor Kft.
Adószám: 10502091-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 696859

Tárhely szolgáltató:

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Székhely: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. emelet 241.
E-mail: support@tarhely.eu
Tevékenység: Adatfeldolgozás, web-hoszting szolgáltatás